Que ho sapigueu


Encara que són molts els que us critiquen, us insulten i us menyspreen, molts els que ni els sembla bé deixar-vos marxar, ni tampoc us volen amb ells, molts els que somien amb "espanyolitzar" als nens catalans … que sapigueu que també som molts els que volem que us quedeu, que no marxeu, que no ens deixeu sols amb tota aquesta caspa i ressentiment.

Som molts més els que entenem que cada dia que passa us quedin menys motius per compartir els vostres dies amb tant "rancisme", però que volem fer-vos saber que sou dels nostres, que fa molt temps que som dels vostres i que creiem que junts estarem millor que separats. Som molts els que entenem que no sentint-vosestimats per "aquesta Espanya" que us odia, vulgueu deixar-la enrere, però som molts els que no ens sentim de "aquesta Espanya".

Són moltes més les coses que ens uneixen que les que ens separen i volem que ho sapigueu.

Aunque son muchos los que os critican, os insultan y os desprecian, muchos los que ni les parece bien dejaros marchar, ni tampoco os quieren con ellos, muchos los que sueñan con “españolizar” a los niños catalanes… que sepáis que tambien somos muchos los que queremos que os quedéis, que no os vayáis, que no nos dejéis solos con toda esa caspa y resentimiento.

Somos muchos más los que entendemos que cada día que pasa os queden menos motivos para compartir vuestros días con tanto “rancismo”, pero que queremos haceros saber que sois de los nuestros, que hace mucho tiempo que somos de los vuestros y que creemos que juntos estaremos mejor que separados. Somos muchos los que entendemos que no sintiéndoos queridos por “esa España” que os aborrece, queráis dejarla atrás, pero somos muchos los que no nos sentimos “esa España”.

Son muchas más las cosas que nos unen que las que nos separan y queremos que lo sepáis.

Anuncios
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: