Els polítics que facturen, diu…


image

Se’m va passar que dijous passat, el Sr. Vidal, regidor de Ciutadans, va escriure sobre el meu un article en un diari de gran tirada local. En aqueix article, el Sr. Vidal comenta que “el año pasado, en la Feria de Ocio de Navidad, un menor tuvo un accidente, que su padre lleva un año reclamando el parte policial y que en Ciudadanos lo han solicitado en Comisión y todavía no lo tienen”.

Per a començar, és cert el que comenta el Sr. Vidal sobre l’accident del menor i és cert que el seu pare porta un any reclamant l’informe policial. El que oculta, perquè tal vegada no ho sap (o potser sí) és que per a l’obtenció de qualsevol informe d’actuació de la Policia Local és preceptiu el pagament d’una taxa, recollida en una Ordenança Fiscal, pagament que no va realitzar a pesar que se li va comunicar mitjançant una notificació oficial. No sap, o no vol saber, que al setembre, i per mitjà d’un familiar, ja li vaig remetre al pare del menor l’enllaç a la web municipal en el qual s’explica el procediment a seguir per al pagament de les taxes, així com un altre enllaç al procediment d’autoliquidació. Ni a la notificació oficial va fer cas el pare, ni tampoc a la informació que se li va facilitar. No sap, o no vol saber, que vaig preguntar a la cap del negociat administratiu de l’àrea de seguretat, si era possible pagar de la meua butxaca la taxa que el pare no sabia (o no volia) pagar i entregar-li així l’informe.

Comenta el Sr. Vidal que “el Sr. Traver, en el pleno pasado, no supo contestar a nuestro ruego sobre dicho informe”. És cert que no vaig saber quin era l’import exacte d’aquesta taxa, vaig dir que o 39 o 49, però que no estava segur. Per desgràcia no conec totes les tarifes d’aquesta taxa.

Respecte al que comenta que s’ha demanat “en Comisión”… és cert, però com tot en Ciutadans, és cert en part. Van sol·licitar aquest informe en una Comissió permanent que no corresponia, imagine que per desconeixement, res a dir. Des d’aquesta Comissió es va traslladar la petició a la Comissió corresponent, la de Govern Interior i dijous passat 2 de febrer se’ls va contestar, encara que la rebran en la pròxima Comissió de Govern Interior a celebrar el pròxim 6 de febrer.

No obstant això, van tornar a demanar i reiterar en la Comissió de Govern Interior el que anteriorment van demanar el la Comissió errònia i a aquesta petició també es va contestar ahir divendres, 3 de febrer. Amb tota possibilitat, també la rebran en la Comissió del dilluns 6.

image

Comenta també el Sr. Vidal que en “Ciudadanos preguntamos en comisión por qué ha cobrado en octubre de 2022, 855 euros más que el resto de mis compañeros” i li vaig haver de contestar en aquesta mateixa comissió que el pagament corresponia als endarreriments impagats pels triennis que em corresponen com a funcionari de l’ajuntament. O bé no li ha arribat o sí li ha arribat i ho obvia, ja que diu que “tiene derecho a cobrar por ello”, i no obstant a saber-ho, ho qüestiona.

image

Comenta el Sr. Vidal que la meua nòmina com a Regidor tampoc és habitual entre les famílies mitjanes. I és veritat. Tant de bo totes les famílies mitjanes i baixes pogueren cobrar el que percebem els regidors d’ajuntament. Però que tinga en compte que la meua nòmina s’abona pel 100% de dedicació i que la seua, tampoc normal entre les famílies mitjanes, se li abona per una dedicació del 20% al 25%.

Respecte al que comenta del meu deure a respondre en les comissions i no en les xarxes socials, hauria de saber que entre comissió i comissió, sempre passen 7 dies com a mínim. I ell hauria de saber-ho, o potser no. I que en les meues xarxes socials puc comentar el que em plaga, i més encara a la vista de la poca professionalitat d’alguns periodistes, que publiquen comunicats sense contrastar la seua veracitat. Almenys en les meues xarxes puc expressar la meua opinió.

#esInsolvenciaoMalaFe.

Publica un comentario o deja una referencia: URL de la referencia.

Deja un comentario