Aznar, rècord absolut d’indults.


image5.948 persones van deixar de complir la pena imposada per la justícia per ordre del Govern d’Aznar, el mateix Aznar que hui s’emporta les mans al capdavant per una hipotètica amnistia que, de moment, només existeix en els seus somnis més humits.

Entre els 5.948 indultats, 10 condemnats per terrorisme del GAL, 16 de Terra Lliure i innombrables casos condemnats per corrupció van ser indultats per Aznar. I ara, aquest, tot ofés, intenta equiparar la col·locació d’unes urnes de cartó amb delictes de sang. Aqueix és Aznar, aqueix és el mateix que ens va mentir sobre les armes de destrucció massiva a l’Iraq, o atribuint a ETA l’autoria de l’11M, el major acte terrorista (a conseqüència de la primera mentida) comés en territori espanyol, o sobre el naufragi del Prestige, l’accident del Alvia, el del Metre de València, els morts del destartalat i insegur Yakolev; el Aznar que no coneixia al tal Correa, encara que després va assistir a les noces de la seua filla…

Aznar ha cridat a una “rebel·lió nacional”. Una rebel·lió, diu, que lluite contra l’amnistia com es va lluitar contra ETA, entonant de nou aquell “basta ya” en referència al crit unànime de la societat espanyola en contra del segrest i assassinat de Miguel Ángel Blanco.

Va oblidar esmentar l’expresident, no obstant això, la utilització de la Fundació Miguel Ángel Blanco com a tapadora per a desviar diners de la trama Gürtel.

Ell és així. Al meu parer, una mala persona.

#iAixíTot

Publica un comentario o deja una referencia: URL de la referencia.

Deja un comentario