PSPV-CS I


A l’anterior post us parlava de l’Agrupació Local de Castelló de la Plana, de la qual he format part fins la passada setmana.

cs plaza

I dic que “he estat” membre i no que “sóc membre” perquè la dimissió d’altres 16 membres (no puc dir “companys”) de la mateixa executiva, entre ells 1 dimitit fa dos anys per qüestions personals i altre fa unes setmanes per incompatibilitat entre ocupar dos càrrecs orgànics; van forçar el cessament del seu secretari general, Germán Renau, forçant la seva dimisió i el nomenament d’una Gestora que es produirà en els pròxims dies. Tot d’acord amb l’article 244 del Reglament Federal de Desenvolupament dels Estatuts Federals.

244

Dotze dels membres d’eixa mateixa executiva ens vam assabentar de la dimissió d’eixos setze per la premsa i queda una persona que sent coneixedora, quan no "incitadora" de la dimissió dels altres setze, sembla que no ha dimitit.

Perquè hi ha hagut una part de l’agrupació i de la Comissió Executiva Local que ha tingut la possibilitat d’anar contant la seva versió, la seva, a mitjans de comunicació i companys de l’agrupació; una versió interessada i, de vegades, apartada de la veritat, que la resta hem preferit callar per tal de no fer més mal del que cal.

Aquesta altra part, com dic, hem mantingut un respectuós silenci de cara a l’exterior per tal de no perjudicar el partit, però a la vista dels fets ocorreguts, i que eixa altra part, com he comentat, no han parat compte de si li feia mal o no a l’organització, ara que no tinc cap responsabilitat orgànica ni institucional, només la que té un militant qualsevol, em sent lliure de contar la meva versió i us convide a llegir aquest humil bloc en els dies vinents.

No crec que siga casualitat, que just avui estigués prevista la convocatòria de la Comissió Executiva Local que ens comunicà el secretari general per whatsapp passat 22 d’abril per tal de intentar convocar en assemblea a l’agrupació Local i que les dimisions se produiren just dos dies després, el 24 d’abril.

convo cem

O creieu que sí es tracta d’una d’eixes casualitats de allò més casual?

De tot aquest enrenou s’ha fet ressò tota la premsa local, autonòmica i part de la nacional. Un enrenou només eclipsat per la decisió del president Pedro Sánchez dimecres passat de fer un Kit Kat de 5 dies per a prendre una important decisió que ens afecta a tots: la decisió de si paga la pena o no continuant sent president de l’Estat.

Finalment, ahir ens comunicà que continua, i jo me n’alegre.

Ací vos deixe una mostra del que hem hagut de desdejunar als diaris i mitjans digitals.

Jutgeu vosaltres mateix.

onda ceroel debateeldiariola sermediterraneolas provinciaselperiodiclevanteelmundoac

https://www.infobae.com/espana/agencias/2024/04/24/dimite-mas-del-50-de-los-miembros-de-la-ejecutiva-municipal-del-pspv-psoe-de-castellon/

https://laocho.tv/actualidad/93454/dimite-mas-de-la-mitad-de-la-ejecutiva-del-pspv-de-castellon/

https://castellon.elperiodicodeaqui.com/epda-noticias/la-dimision-de-mas-del-50-de-la-ejecutiva-del-pspv-de-castello-de-la-plana-obligara-a-salir-a-renau/340582

https://www.cope.es/emisoras/comunidad-valenciana/castellon-provincia/castellon/noticias/dimisiones-pspv-castellon-para-forzar-destitucion-asesor-teresa-ribera-20240424_3263563

https://castellondiario.com/dimision-masiva-de-la-ejecutiva-municipal-del-pspv-psoe-de-castello/

https://www.esdiario.com/castellon/179740633/dimisiones-pspv-castellon.html

https://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2024/04/24/dimiten-16-miembros-ejecutiva-pspv-101483056.html

Publica un comentario o deja una referencia: URL de la referencia.

Comentarios

  • Andreu.  El 01/05/2024 a las 14:08

    interesante…

Deja un comentario